Deviant Login Shop  Join deviantART for FREE Take the Tour
×



Details

Submitted on
October 17, 2012
Image Size
481 KB
Resolution
1177×716
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
1,153
Favourites
245 (who?)
Comments
59
Downloads
39
×
Hakurei Reimu by Villyane Hakurei Reimu by Villyane
Reimu <3
my background training again, i'm still weak at making background :iconotlplz:
Add a Comment:
 
:iconjulietuchiha1165:
julietUchiha1165 Apr 3, 2013  Professional General Artist
This is so amazing~! The colors and the background are very beautiful! ^_^
Reply
:iconwiwin113:
seriously? klo kaka lemah bikin background gw apaa ;u;
Reply
:iconvillyane:
Villyane Jan 28, 2013  Hobbyist Digital Artist
haha...iah...ane msh dlm tahap mengembangkan BG x)
Reply
:iconbatgirl009:
She is SOOOO CUTEEEE!!!! Is she in manga or anime
Reply
:iconvillyane:
Villyane Jan 11, 2013  Hobbyist Digital Artist
Thanks :D
she's from game called Touhou :)
Reply
:iconmakedounia:
This is beautiful!
Reply
:iconvillyane:
Villyane Nov 12, 2012  Hobbyist Digital Artist
Thank you :iconchuuplz:
Reply
:iconakha47:
akha47 Oct 27, 2012  Hobbyist Digital Artist
ane minta settingan brush buat bikin semak-semak ama daun pohon nya dong sensei :iconloveloveplz:
Reply
:iconvillyane:
Villyane Oct 28, 2012  Hobbyist Digital Artist
settingnya gk ada yg diubah koq, tetap spt aslinya cm tipe brushnya aja yg diganti dr simple circle jadi bark / bark2 (utk semak"/daun yg jauh)
klo daun" yg dekat buatnya pake pen tool (tp hrs pake pentab baru bisa melancip), jd gk perlu digambar 1 1, tinggal di totol" aja...settingan tetap sama koq spt settingan awal di SAI xD
Reply
Add a Comment: